بهترین کیک دنیا

دوستان زیادی توی چند وقت اخیر درخواست کردند که طرز تهیه ی بهترین کیک دنیا یا همون کیک نروژی رو براتون بنویسم. البته این کیک رو اولین بار خواهرم از اونور آب آورد و من فقط کپی کردم!!!

با اجازه از کویریات!

مواد لازم:

آرد ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد ( زرده و سفیده را جدا می کنیم )

خامه ۳دسی لیتر+ ۳ دسی لیتر

وانیل ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱۰۰ گرم + ۱۶۰ گرم + ۳ قاشق غذا خوری

بادام پرک ۱ مشت

کره ۱۰۰ گرم

شیر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک

۱۰۰ گرم شکر و کره را خوب می زنیم تا سفید شود ( کره نباید آب شود ) . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و می زنیم. پس از آن آرد را اضافه می کنیم . بعد وانیل و شیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مواد آماده شده را روی کاغذ روغنی ، روی سینی فر پهن می کنیم.

برای قسمت بعد ۴ عدد سفیده ی تخم مرغ را با ۱۶۰ گرم شکر مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملاً سفت و سفید شود. مواد آماده شده را روی خمیر قبلی ، پهن می کنیم. و یک مشت بادام را روی آن می پاشیم.(عکس شماره ۱)

در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه ی وسط فر ( حرارت بالا و پایین) می گذاریم.

وقتی آماده شد سریعاً از فر خارج می کنیم. کمی که سرد شد ، کیکی را از کاغذ جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم.

 برای تهیه ی کرم وسط کیک:

خامه را با ۳ قاشق شکر می زنیم تا فرم بگیرد و کرم وانیل ( اگر در دسترس نبود می توانیم خامه را۲ برابر کنیم یا از روی کتاب " رزا منتظمی " کرم پاتیسیر را آماده کنیم ) را مخلوط می کنیم.

(عزیزان در جریان هستند که فرم گرفتن خامه صبر بسیاری می طلبد و بهتر است از ظرف فلزی روی مقدار قابل توجهی یخ ، استفاده شود.)

کرم آماده شده را روی یکی از قسمت های بریده شده ی کیک می ریزیم و تکه ی دوم کیک را روی آن قرار می دهیم.

کیک را درون یخچال می گذاریم و قتی کاملاً سرد شد ، میل می کنیم!!! (عکس شماره ۲)

عکس شماره 2

عکس شماره 1

 

 

/ 21 نظر / 8 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اميد فرداها

هم قيافش خوبه هم مزش !!تازه قراره کويريات سس وانيل بياره اين دفه باحالتره!!!

پسرخاله

لطفا در برنامه های بعديتون خورشت آلو اسفناج رو هم آموزش بديد . همچنين اگر زحمت نيست ساخت خمير گل چينی و شمع های رنگی پنگی رو هم بذاريد توی برنامه آينده تون . تشکر

دوست بهداد

elani joonam, merci, damet dagh, inshalah ke shirini aroosito bokhorim badesham mishe begi ertefaae cake bad az sard shodan chand saant mishe? va hamin tor toolo arze cake ba in meghdar ard ke gofri chand hast? in cake baraye chand nafare

خواب کوتاه

چلمبه جان من فقط جواب سوال آخرت رو بلدم اون اينه که این مقدار کیک برای یکنفره که اونم اگه ریا نباشه و خدا قبول کنه ، منم بقیه رو الآنی میآد توضیح میده

دوست بهداد

seyed inghdr cake bokhor ta beshi mesle doktor be tavane 3

سر سوزن ذوق

در کتاب عهد عتيق آمده است که پزنده اين شينيلی يک ثواب می برد و خورنده آن هزار و يک ثواب. پس ای صاحب وبلاگ بر توست که باز هم از آن کيک برما بياوری تا همانا نوش جان نماييم و شما را دعا کنيم.

پسرخاله

آهنگ وبلاگ رو عوض کردی یا من تازه شنیدم ؟ اين کار آقای لاچينيه آیا ؟ از همون آلبوم بی نظير پاييز طلايي يا پيش در آمد باران عشقه ؟ هر چه هست من رو ياد پاييز طلايی انداخت و بنده که موزيسين خبره و چيره دستی هستم به اين اثر جناب لاچينی ارادته خانوادگی دارم

يكي مثه همه

به به دلم خواست برم از سر كوچه يه كيك گنده بخرم

الآنی

شرمنده که اينقدر دير شد که جواب کامنت هاتون رو بدم! اول سوالات فنی رو جواب بدم! دوست بهداد عزيز ، ممنون! راستش ارتفاع اين کيک حدوداْ ۶-۷ سانتی متر ميشه ! اينم بگم که برش رو از مقطع طولی بايد بزنيد نه از مقطع عرضی! طول و عرضش هم بستگی به ظرف مخصوص فرتون داره! اين کيک معمولاْ برای دسر استفاده ميشه و برای حدود ۶ نفر کافيه! مگه اينکه هيچ کس غذا نخورده باشه!!! به اميد اين کيک! که در اين صورت برای ۲ نفر کافيه!!!!